Verzending & retourneren

Verpakking
Artikelen bij Kristallen Boetiek worden met de grootste zorg en aandacht verpakt en verzonden. Wij streven er naar jouw bestelling spoedig mogelijk te verzenden.

 

Verzendkosten
Nederland Wij rekenen €5,95 voor verzending binnen Nederland. Je ontvangt een track & trace code van onze verzendpartner DHL, zodat je jouw bestelling kunt volgen.
Verzending boven €50,00 is gratis binnen Nederland.  

België  Wij rekenen €9,- voor verzending binnen België. Je ontvangt een track & trace code van onze verzendpartner DHL, zodat je jouw bestelling kunt volgen.
Verzending boven €100,00 is gratis binnen België.  

Indien u buiten Nederland of België woont, kunt u contact met ons opnemen en bespreken wij de mogelijkheden voor verzending.  


Afhalen op afspraak

Afhalen in Lisse is mogelijk op afspraak. 


Levertijd

Wij streven ernaar om bestelde artikelen na ontvangst van betaling binnen 4 werkdagen te verzenden, indien voorradig. Wanneer het artikel niet voorradig is wordt er contact met je opgenomen en wordt de levertijd doorgegeven. 


Retour 

Wanneer je niet tevreden bent met de ontvangen artikelen dien je binnen 14 dagen contact op te nemen met Kristallen Boetiek. Wacht met het opsturen van de artikelen die u retour wilt sturen tot je een reactie hebt ontvangen. De verzendkosten en het verzendrisico voor retourzendingen zijn voor rekening van de klant. De kosten voor ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden in mindering gebracht op uw terugbetaling. 

Het verschuldigde bedrag zal binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour teruggestort worden, mits de artikelen in goede staat zijn ontvangen. 

Neem contact op:
info@kristallenboetiek.nl
06-13639096

 

Herroepingsrecht
Je hebt het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. 

Indien je gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht, zal het artikel met in de originele staat en verpakking – indien redelijkerwijs mogelijk-  naar Kristallen Boetiek geretourneerd worden.  Om gebruik te maken van het herroepingsrecht is het belangrijk dat je eerst contact opneemt via info@kristallenboetiek.nl  Het herroepingsrecht is niet van toepassing op een artikel dat op maat is gemaakt. 

Het verschuldigde bedrag zal binnen 14 dagen na ontvangst van jouw retour teruggestort worden, mits de artikelen in goede staat zijn ontvangen. Houdt er rekening mee dat artikelen die geretourneerd worden onder jouw eigen verantwoordelijkheid vallen. Wij raden aan om artikelen verzekerd te retourneren. 

 

Winkelwagen